Få en effektiv trin for trin prisberegner til din hjemmeside 

Se hvordan den fungerer 

Flot og brugervenlig 
Nem at udfylde for kunder
Interaktiv og minimalisktisk 
Ændre selv let indholdet
Responsiv/mobilvenlig
Trin for trin udfyldning
2020 must have feature

 

 

 

 

 

Din hjemmeside skal være lavet WordPress

Vi installerer et plugin som kun kan køres i WordPress hjemmesider, så har du et andet CMS system kan vi desværre ikke hjælpe dig med denne type prisberegner.

Har du nogle spørgsmål vedr. prisberegneren?

Om Motion Blur

DIGITALT MARKETING BUREAU

Vi er et full-house digitalt marketing bureau. Vi tilbyder webudvikling, video & animationsfilm, display bannere og online annoncering i Google, Facebook og Adform. Du får en komplet udvidet marketing afdeling i os, som du roligt kan udlicitere generelle marketing opgaver til, så du spare tid og penge.

Vi er her for dig

Vi både rådgiver og tager styringen i projektet, alt efter behov, viden og kompleksitet.

Kvalitet og tilfredshed

Kvalitet er nøglen, du får altid ubegrænset korrekturer, det er vigtigt, at du bliver tilfreds.

Eksperter med +10 år

Vores konsulenter er udvalgt efter faglig ekspertise, engagement og tidligere resultater.

Dokumentation

Vi dokumenterer alle vores løsninger, så du altid kan følge med i processen og udviklingen af projektet.

Tilfredse kunder er vigtigt for os

Det siger kunderne…

 

Lasse Ingeman, direktør
– Ingeman Fischer

ET MEDIE BUREAU UDEN LIGE
Vi valgte Motion Blur, da vores tidligere leverandør ikke optimerede og implementerede vores strategi. Der blev ikke taget aktive valg vedr. strategi, og det at være en del af et samlet setup der ikke passede til vores forretningsmodel.
Motion Blur, opbyggede vores hjemmeside, uden begrænsninger, og lagde en målrettet strategi for os. En strategi der er i rød tråd med hjemmeside, SoMe, markedsføring og synlighed, der virkelig kan mærkes og har været en aktiv del i at nå vores mål.

LÆS MERE - KLIK HER

Motion Blur spænder rammerne, træder ud af systemerne, tænker ud af boksen og teamet som en samlet enhed leverer gang på gang, alt med en strategisk vinkel, der udfordrer mindset omkring markedsføring.
 
Vi er glade for at have Motion Blur med på vores rejse, der i den grad har været med til at definere den og især Rune Hansen, der får den kreative udviklingsdel til et lettere legende element.
 
Til sidst er det prisværdigt ikke at samarbejde med et større bureau, da det personlige, og det at blive hørt og være sammen på rejsen, skinner for mig mest igennem her. Jeg kan varmt anbefale Motion Blur!

 

 

Rene Hansen, direktør
– Hansen og Berg VVS

ET BUREAU DER TAGER FAT OM INDSATSERNE
Motion Blur lever op til forventningerne, ganske enkelt. Det har vist sig at være det helt rigtige valg for os.
Vi har fået en stærk og kreativ udvidet marketing afdeling der er tæt på os. Vi spare mange penge på egne ressourcer, da vi udliciterer hele marketing organisationen til Motion Blur. Det betyder vi kan forsætte med at gøre det vi er bedst til, og samtidig have en progressiv bureau-partner der gang på gang leverer positive resultater.

LÆS MERE - KLIK HER

Vi får ofte kastet utallige ideer på bordet, samt sætter de hele strategien konkret op for os. Motion Blur forstår hvad det kræver at få succes, og de taler i øjenhøjde så man kan forstå de tekniske begreber bagved, hvilket har givet os en langt større forståelse for, hvordan vores kunder aktiveres fra leads til salg.
 
Jeg vil anbefale Motion Blur til virksomheder der vil arbejde i tættere relation til deres bureau, arbejde mod fælles mål, og se tydelige resultater.

Allan Bentsen, direktør
– Bentsen VVS

MESTRE DE SOCIALE MEDIER TIL PERFEKTION
Prøv Motion Blur. Det kan ”Varmt” anbefales. Bentsen VVS har arbejdet sammen med Motion Blur det sidste år og vi er meget tilfredse med vores samarbejde. Det varede dog en rum tid inden vi slog til, men herefter har vi ikke set os tilbage.

Da markedsføring ikke er det min branche beskæftiger sig mest med, er det også med visse bekymringer vi har bevæget os ud i denne verden.

LÆS MERE - KLIK HER

Med Motion Blur har vi selv kunnet bestemme tempo og midler og det er godt med en sparringspartner der spænder bredt fra kendskab til SEO, Google Ads, Hjemmesideoptimering ol. De er eksperter inden for Facebook, Instagram, Youtube ol. Vi fandt i dem via TrustPilot.  Motion Blur har udviklet en video til vores markedsføring, som vi fornemmer, er meget vellykket og vi har planer om flere visuelle præsentationer af vores virksomhed.
 
Motion Blur er vores sparringspartner i forbindelse med vores markedsføring på de sociale medier.
Vi har i samarbejde lagt en målrettet strategi omkring vores markedsføring og selvom vi ofte drukner i de alm. arbejdsopgaver i dagligdagen, er det lykkedes Motion Blur at holde fokus og få tingene i luften indenfor de aftalte deadline.
 
Motion Blur har en god forståelse for sammenhængningskraften i vores organisation og kommer med anbefalinger til hvordan vi også får vores ansatte med på rejsen.
Vi bevæger os stadig i et nyt univers (sociale medier) men vi har sjældent arbejdet sammen med en virksomhed, der er så meget på forkant med udviklingen. Motion Blur ser tingene udefra og kan sætte nye vinkler på vores markedsføring