Firma profilfilm

Godt 90% af dine besøgende vil fortrække videokommunikation. Det er det absolut stærkeste medie vi har i dag, brugen af video kan øge salget op imod 20%

 

 

 

 

HVORFOR BRUGE PROFILFILM?

Videomarketing er blevet en fast strategisk målsætning i størstedelen af danske virksomheder, over 25 procent af Googles søgninger er videoer der er indekseret på youtube, som nu er verdens anden største søgemaskine.

Videoer via søgninger og de mere aggressive prerolls er en måde at reklamere på, en anden måde er at være proaktiv på sociale medier som Facebook, Instagram hvor content i videoen spiller en større rolle. Hvis brugernes opmærksomhed eller behov ikke bliver fanget i et opslag, så scroller de lige henover og forbi.

Heldigvis er fordelen ved videoer, at de automatisk afspiller på de fleste SOME platforme, og konverterer langt bedre ind tekst og billeder helt generelt. Det handler om godt content! Videoer skal altså skabe tillid, informere og skabe behov, så virksomheden er et led tættere på at konvertere brugerne til salg, inden kunden overhovedet er trådt ind i butikken. I dag vinder du tillid ved at vise virksomheden indefra og ud, og det kan gøres med en profilfilm.

 

 

Firma profilfilm

Kom helt tæt på jeres kunder, fortæl dem om jeres service, samt årsagen til vælge jer frem for konkurrenterne. Giv dem et billede af hvem der står bagved virksomheden, skabe noget nærværende indhold, og opnå bedre tillid på alle parameter. Denne video bør ligge på jeres hjemmeside, Facebook og youtube og andre videokanaler i måtte bruge, og lede til mere omtale, indsigt og meget mere forretning.

 


 

Har du brug for en profilfilm?

Kontakt os her

 

 

Med en kombination af strategi, viden, og nyeste teknologier, designer og udvikler vi innovative digitale løsninger, der skaber vækst for vores kunder. Vi er meget stolte over, at have samarbejde med mange af Danmarks stærke og mest ambitiøse brands.

logo_kunde2