Få en professionel hjemmeside

Flot og brugervenlig 
Du ejer hjemmesiden
Ingen binding
Ændre selv let indholdet
Responsiv/mobilvenlig
WordPress CMS
Kontaktformularer

 

 

 

BEREGN DIN PRIS PÅ 2 MINUTTER

Trin 1 af 8 - Hvor stor er din virksomhed

Se er par udvalgte eksempler på vores hjemmesider

 

Få en moderne professionel Erhvervshjemmeside og blev fundet på nettet. Du ejer selv hjemmesiden 100%. Vi forstår dit behov, og vi leverer resultater. Du har derfor ingen bindinger hos os, men istedet et godt og tillidsfuldt samarbejde. Få priser i vores prisberegner øverst på siden.

Flot og hurtig

Høj kvalitet og hastighed
Optimeret til mobil

Elegant og strømlinet

Unikt stilfuldt design
Brugervenlig opbygning

Strategisk indhold

Google, SEO optimeret
Features efter ønsker

Backup

Overvågning og sikkerhed
24/7 support

Vi tilbyder professionelle hjemmesider

Design

Måske har du allerede et design der skal arbejdes videre med. Måske har du brug for et helt nyt frisk visuelt udtryk. Vi hjælper dig hele vejen. Du får et unikt design der passer til firmaets DNA og ambitioner.

Strategi

Wireframes er en naturlig del af den strategiske opbygning af dit website. Her fokuserer vi i dybden med det formål dit nye website har, og hvordan de taktiske elementer og call to actions skal placeres igennem hele sitet.

Online markedsføring

Uanset om din hjemmeside skal fungere som et online visitkort eller skal leve af direkte konverteringer, tager vi en grundig dialog om strategien og det taktiske og operationelle setup.

Økonomi

Vores fokus ligger på jeres forretning. Vi tager udgangspunkt i jeres ønsker og behov og kommer med løsningsforslag som matcher disse og ligger inden for jeres økonomiske råderum.

Tilfredse kunder er vigtigt for os

Det siger kunderne…

 

Lasse Ingeman, direktør
– Ingeman Fischer

ET MEDIE BUREAU UDEN LIGE
Vi valgte Motion Blur, da vores tidligere leverandør ikke optimerede og implementerede vores strategi. Der blev ikke taget aktive valg vedr. strategi, og det at være en del af et samlet setup der ikke passede til vores forretningsmodel.
Motion Blur, opbyggede vores hjemmeside, uden begrænsninger, og lagde en målrettet strategi for os. En strategi der er i rød tråd med hjemmeside, SoMe, markedsføring og synlighed, der virkelig kan mærkes og har været en aktiv del i at nå vores mål.

LÆS MERE - KLIK HER

Motion Blur spænder rammerne, træder ud af systemerne, tænker ud af boksen og teamet som en samlet enhed leverer gang på gang, alt med en strategisk vinkel, der udfordrer mindset omkring markedsføring.
 
Vi er glade for at have Motion Blur med på vores rejse, der i den grad har været med til at definere den og især Rune Hansen, der får den kreative udviklingsdel til et lettere legende element.
 
Til sidst er det prisværdigt ikke at samarbejde med et større bureau, da det personlige, og det at blive hørt og være sammen på rejsen, skinner for mig mest igennem her. Jeg kan varmt anbefale Motion Blur!

 

 

Rene Hansen, direktør
– Hansen og Berg VVS

ET BUREAU DER TAGER FAT OM INDSATSERNE
Motion Blur lever op til forventningerne, ganske enkelt. Det har vist sig at være det helt rigtige valg for os.
Vi har fået en stærk og kreativ udvidet marketing afdeling der er tæt på os. Vi spare mange penge på egne ressourcer, da vi udliciterer hele marketing organisationen til Motion Blur. Det betyder vi kan forsætte med at gøre det vi er bedst til, og samtidig have en progressiv bureau-partner der gang på gang leverer positive resultater.

LÆS MERE - KLIK HER

Vi får ofte kastet utallige ideer på bordet, samt sætter de hele strategien konkret op for os. Motion Blur forstår hvad det kræver at få succes, og de taler i øjenhøjde så man kan forstå de tekniske begreber bagved, hvilket har givet os en langt større forståelse for, hvordan vores kunder aktiveres fra leads til salg.
 
Jeg vil anbefale Motion Blur til virksomheder der vil arbejde i tættere relation til deres bureau, arbejde mod fælles mål, og se tydelige resultater.

Allan Bentsen, direktør
– Bentsen VVS

MESTRE DE SOCIALE MEDIER TIL PERFEKTION
Prøv Motion Blur. Det kan ”Varmt” anbefales. Bentsen VVS har arbejdet sammen med Motion Blur det sidste år og vi er meget tilfredse med vores samarbejde. Det varede dog en rum tid inden vi slog til, men herefter har vi ikke set os tilbage.

Da markedsføring ikke er det min branche beskæftiger sig mest med, er det også med visse bekymringer vi har bevæget os ud i denne verden.

LÆS MERE - KLIK HER

Med Motion Blur har vi selv kunnet bestemme tempo og midler og det er godt med en sparringspartner der spænder bredt fra kendskab til SEO, Google Ads, Hjemmesideoptimering ol. De er eksperter inden for Facebook, Instagram, Youtube ol. Vi fandt i dem via TrustPilot.  Motion Blur har udviklet en video til vores markedsføring, som vi fornemmer, er meget vellykket og vi har planer om flere visuelle præsentationer af vores virksomhed.
 
Motion Blur er vores sparringspartner i forbindelse med vores markedsføring på de sociale medier.
Vi har i samarbejde lagt en målrettet strategi omkring vores markedsføring og selvom vi ofte drukner i de alm. arbejdsopgaver i dagligdagen, er det lykkedes Motion Blur at holde fokus og få tingene i luften indenfor de aftalte deadline.
 
Motion Blur har en god forståelse for sammenhængningskraften i vores organisation og kommer med anbefalinger til hvordan vi også får vores ansatte med på rejsen.
Vi bevæger os stadig i et nyt univers (sociale medier) men vi har sjældent arbejdet sammen med en virksomhed, der er så meget på forkant med udviklingen. Motion Blur ser tingene udefra og kan sætte nye vinkler på vores markedsføring

Verdens mest brugervenlige CMS 

Vi ved hvor vigtigt det er for vores kunder, at de selv kan ændre og tillægge nyt indhold. Vi sørger for at nemt kan håndtere dit indhold uden at skulle kende til noget kodning.

Kvalitet og ejerskab

En ny flot designet og strategisk opbygget hjemmeside.
Ingen binding, du ejer hjemmesiden

Tilpasset responsivt indhold

Responsiv/mobilvenlig
SEO og Google optimeret

Nemt system

WordPress, verdens mest populære og brugervenlige CMS

Har du brug for en ny professionel og resultatskabende hjemmeside?

Kontakt os i dag for at drøfte mulighederne for at få en ny og moderne hjemmeside. Når vi har hørt om dine ønsker og krav, kommer vi med vores anbefaling til en løsning samt et konkret tilbud. Dialogen og analyseprocessen er helt uforpligtende.
Vi besvarer alle henvendelser indenfor 24 timer.

Lad os tage en snak!

Skal vi tage en snak om dit projekt? Vi sidder parate til din henvendelse.