Mobil applikation der forbedre sikkerhed og køreoplevelse via realtidsdata.

 
 
 
 
 
1
1

 

 

Udfordringen

CarIQ har kapaciteten til at spore data fra bilen –  køre data, brændstof og økonomi, kilometertal, placering, problemer relateret til motoren, gearkasse og transmission, kølevandstemperatur, kommende serviceplan, og mange andre parameter. Problemet var at app´en tilknyttet overvældede brugeren med information, og var derfor ikke ret overskuelig. Vi skulle løse den problemstilling. Brugeroplevelsen skulle matche den alsidighed ​​produktet tilbyder.

 

 

cariq-two-banner

 

 

Resultatet

Vi ville have helt klar symbolik, når bilen havde en form for defekt. Vi besluttede, at hvis bilen var i god stand, så skulle baggrunden altid være grøn i stedet for en detaljeret oversigt. Der er mange parameter, der kan tages i betragtning, når man skal vurdere en bils sundhed. Har den dog brug for et besøg på værkstedet, eller har en defekt, så vil baggrunden skifte til at være rød, det kan alle mennesker tolke som et signal for fejl.

Symbolikken er vigtig for at eliminere detaljer, så vi sigtede efter at kommunikere meget visuelt i appen. Appén viser nærliggende servicecentre iht. bilens parameter for evt. beskadiget dele, og hvor de kan laves. Nærmeste tanker er også tilgængelige. For den kørende entusiast, er der implementeret dybtgående analyse af hans kørselsvaner, det har vi også valgt, at lave så det vises i et visuelt format.

Designet endte intuitivt og simpelt at navigere i. Siderne blev designet i en overskuelige og moderne stil.

 

pic