Præmie krydderi fra Synthite Industries Ltd

 
 
 
 
1
1

 

Køkken Treasures blev lanceret i 2015. Synthite er verdens største producent af  krydderi med over 40 års succesrig historie i producering af krydderier.

Vi skulle hjælpe Køkken Treasures med at lancere deres hjemmeside. Brugerne er primært personer der ønsker hjemmelavet mad, som smager ligesom mors. Køkken Treasures produktlinjer omfatter krydderier, masala, pickles og pastaer. Hjemmesiden skulle sikre høj engagement via opskrifter og tilbagevendende brugere.

Udfordringen

Hvordan kan køkken Treasures opretholde et engagerende, ressourcestærkt digitalt forhold til brugerne. Værdien til brugerne er altafgørende for at sikre, at de vender tilbage til hjemmesiden.

 

Resultatet

Kitchen Treasures blev en opskrift-baseret hjemmeside, der opfordrer til ​​god madlavning. Hjemmesiden tilbyder b.la video opskrifter, så det er nemmere at følge med i processen. Opskrifter kan søges og gemmes til senere brug, og dermed skabe personalisering. Produkter fra Kitchen Treasures supplerer nu hver opskrift dynamisk, det er der hvor indtjeningen er størst. Brugerne har også fået mulighedhed for at give kommentare, og interagere med andre brugere. Disse samtaler giver stor feedback til Kitchen Treasures, og fungere som et unikt forum for deres kunder.