Rico er verdens første alarm, der er drevet af en gammel smartphone. Rico er et innovativt produkt fra Mindhelix.

 
 
 
1
1
Rico fjerner tungt sikkerhedsudstyr og erstatter det med en gammel smartphone. Alt brugeren skal gøre er, at installere en App på den brugte smartphone, og indsætte den i Rico. Det kan bruges til at vise variation i bevægelser, temperature, røg, støj, fugtighed og carbonmonoxid niveau mv. Live video optagelser fra Rico er også muligt.

Udfordringen

Mindhelix, som står bag Rico, ønskede en flot og moderne hjemmeside for deres innovative produkt. Målet var at øge produktoplysninger og brand awareness af Rico. Hjemmesiden skulle være en informations-hub, der giver besøgende en teknisk forklaring, og generel information omkring RicoResultatet

Målgruppen for hjemmesiden var investorer, iværksættere og folk med intersse for innovative sikkerhedsløsninger. Hjemmesiden designede vi med henblik på troværdighed, kreativitet og innovative elementer som appellere til målgruppen. Stilen blev ren, enkel med flotte billeder med produktet i fokus. Rico begyndte en kampagne på Kickstarter for at samle funding. Kickstarter er en amerikansk virksomhed, der har opbygget en global crowdfunding platform med fokus på kreative projekter som Rico.