https://www.youtube.com/watch?v=4BfKFCOCJe8

Har du brug for en video?

Videoproduktion

Film / videoer

Corporate produktioner

Kontakt os her

Præsentationsfilm

Præsentation af virksomheden internt/eksternt. Filmen kan forklare om hvem I er, hvad I vil, og hvad kunden kan bruge jer til. Derudover kan man få en bedre forståelse for virksomhedens vision, værdier og personligheder.

Konferencefilm

Optagelse af konferencer, seminarer, foredrag, workshops etc. Filmene kan klippes sammen til kortere indslag med det mest essentielle information eller i fuld båndet længde til medarbejdere, samarbejdspartnere o. lign. Derudover er der også mulighed for at livestreame fra konferencerne med både store og små setups alt efter budget.

Produktfilm

Filmen har til formål at præsentere et produkt på en visuel flot og professionel måde. Så kunden får information om vigtige detaljer, design, nye features etc. Dette fungerer meget bedre end lange tekster, brochurer og annoncer om produktet.

Strategifilm

Hvis virksomheden tager nye tiltag med hensyn til systemer, organisation o. lign vil strategifilm være en rigtig god og effektiv måde at kommunikere ud til sine medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.

Firma profilfilm

Kom helt tæt på jeres kunder, fortæl dem om jeres service, samt årsagen til vælge jer frem for konkurrenterne. Giv dem et billede af hvem der står bagved virksomheden, skab nærværende indhold, og opnå en stærkere tillid. Denne video bør ligge på jeres hjemmeside, Facebook og youtube og andre videokanaler i måtte bruge, og lede til mere omtale, indsigt i hvem i er, samt meget mere forretning.

Hør mere

Andre produktioner

Flerkamera produktion

Multikamera setup med god lyd og lys. Dette kan ønsker i forskellige sammenhænge med flotte locations til evt. debatter, koncerter, storskærmsproduktion o. lign

Sikkerhedsfilm

En rigtig effektiv måde at visuelt kommunikere ud hvordan sikkerheden bliver overholdt på farlige arbejdsområder. Dette i en evt. kombination med animeret infografik, skilte o. lign.

Undervisningsfilm

Film der kan indgå som materiale til skoler og andre uddannelsessteder. Ofte med værter som forklarer en given situation.

Reklamefilm

Kan produceres i stor og lille skala både hvad angår budget og ambitioner. Det gøres ofte med en kombination af film, musik, animationer, grafik, speak o. lign.

Har du brug for en videoproduktion?

Kontakt vores team i dag for at diskutere dine krav. Vi besvarer nye anmodninger inden for 24 timer. Der er ingen forpligtelser, analyseprocessen er helt gratis.
Vi diskuterer dine krav, definerer et omfang, estimerer en levering og pris.

Er du klar til at rykke!

Skal vi tage en snak om dit projekt? Vi sidder parate til din henvendelse.