https://www.youtube.com/watch?v=4BfKFCOCJe8
Få fokuseret taletid

 

Whiteboard animation

Kontakt os

Budskaber leveret på en forståelig måde.

Hvad er det?

Whiteboard animation er håndtegnet nemme fortolkelige tegninger. Tegningerne kommer til live i takt med et leveret budskab, og metoden kan derved fastholde publikums fokus.

Hvad siger det?

Det er et stimulerende visuelt værktøj, hvor du som afsender vil udstråle kreativitet, innovation, professionalisme og fastholde opmærksomheden.

Hvorfor bruge det?

90% af dine besøgende vil foretrække videokommunikation. Det er det stærkeste medie vi har i dag, brugen af video kan øge salget op imod 20%, og denne type sikre taletid.

Hvordan er processen?

Vi laver sammen et manus ud fra kerneværdierne og jeres ønskede budskaber. Når det er godkendt tager vi os af det kreative, og producerer tegningerne til whiteboard animationen.

Det gode ved Whiteboard animation

Forstærk din kommunikation, og flyt salgs-budskaber til et sted hvor fokus er størst hos tilskueren. Denne type whiteboard animations metode øger nemlig markant opmærksomheden hos publikum, og giver en dybere forståelse for budskabet der leveres. Dette værktøj er det helt rigtige valg, hvis du ønsker at trænge hurtigt igennem til de følelser, hvor beslutninger bliver taget

ATEA -Isilon

VERITAS – Backup Exec

algorhyme – Query

Har du brug for en whiteboard animaton ?

Kontakt vores team i dag for at diskutere dine krav. Vi besvarer nye anmodninger inden for 24 timer. Der er ingen forpligtelser, analyseprocessen er helt gratis.
Vi diskuterer dine krav, og definerer et omfang, estimerer en levering og pris.

Få dine budskaber skarpe

Skal vi tage en snak om din næste whiteboard animation? Vi sidder parate til din henvendelse.