Vi er klar til at hjælpe dig med din nye whiteboard animation.

 

 

Det gode ved Whiteboard animation…

  • Fastholder fokus fra publikum
  • Giver letforståelige budskaber
  • Engagerer og opfordrer til handling
  • Er underholdende for tilskueren
  • Styrke korrekt fortolkning
  • Gør det indviklede simpelt
Forstærk din kommunikation, og flyt salgs-budskaber til et sted hvor fokus er størst hos tilskueren. Denne type whiteboard animations metode øger nemlig markant opmærksomheden hos publikum, og giver en dybere forståelse for budskabet der leveres. Dette værktøj er det helt rigtige valg, hvis du ønsker at trænge hurtigt igennem til de følelser, hvor beslutninger bliver taget.
Tag kontakt her

 

 

En whiteboard animation er for dig, der ønsker at sende seriøse budskaber, på en nem forståelig og underholdende måde. 

 

HVAD ER DET?
Whiteboard animation er håndtegnet nemme fortolkelige tegninger. Tegningerne kommer til live i takt med et leveret budskab, og metoden kan derved fastholde publikums fokus.

HVAD SIGER DET?
Det er et stimulerende visuelt værktøj, hvor du som afsender vil udstråle kreativitet, innovation, professionalisme og fastholde opmærksomheden.

HVORFOR BRUGE DET
90% af dine besøgende vil foretrække videokommunikation. Det er det stærkeste medie vi har i dag, brugen af video kan øge salget op imod 20%, og denne type sikre taletid.

HVORDAN ER PROCESSEN?
Vi laver sammen et manus ud fra kerneværdierne og jeres ønskede budskaber. Når det er godkendt tager vi os af det kreative, og producerer tegningerne til whiteboard animationen.

Andre eksemplerSkal vi tage en snak om whiteboard animation?

Kontakt os her